2010. június 15., kedd

A DXN vállalat csoport

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato' dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton, hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi - gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

Ganoderma ültetvény
A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben.

Ezek a különlegességek a következők:
  • Megfelelő Klíma – forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.
  • Tiszta víz – 7,0 7,9 pH fenntartásával
  • Friss levegő – az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák méreganyag mentességet a termékeinkben
  • Bio termesztés – természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
  • Szövet kultúra módszer – 1 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen
  • Felfüggesztett Elrendezési Módszer – azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított.