2010. szeptember 18., szombat

ganoderma tartalmú kávék

Lingzhi Coffee 3 in 1
A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. Rendkívül frissítő és egészséges.

Lingzhi Black Coffee
A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Zhi Mocha
A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke. A kávéimádók most a túlzottan erős íztől mentesen élvezhetik a Zhi Mocha által nyújtott egyedülálló élményt.

Ezek közül én a Lingzhi Coffee 3 in 1 fogyasztom napi rendszerességgel. Nagyon szeretem, nagyon finom... A másik kettőt is próbáltam. A választás mindenkinek egyéni... ki melyik ízt részesíti előnyben...